2012. július 25., szerda

5. fejezet: Ian Somerhalder, mit csinálsz?!



kénytelen voltam egy Megjegyzéseket csatolni a legvégére. Ezek a szöveg közben *-gal vannak jelölve, alul meg a magyarázat


A szürke ötven árnyalata, ötödik fejezet, avagy Ian Somerhalder, mit csinálsz?!




 (Az eredeti postban az író kitér arra, hogy Ian Somerhalder esetleg eljátszaná Grey-t a könyvből készült filmben és szerinte ez egy borzalmas ötlet. Innen jött a rész címe).

Elérkeztünk az ötödik fejezethez, avagy: A Sosemvolt Szex Nyomában.

Ana Christian Grey hotelszobájában ébred fel. A franc. Emlékszik az ivásra, a részeg telefonhívásra, a majdnem erőszakra és a hányásra. Nem emlékszik, hogy hogyan került ebbe a szobába. Az ágyban fekszik, nincs rajta se nadrág, se zokni. Ettől megemelkedik a káromkodás szintje „a franc”-ról „szent szar”-ra.* Christian otthagyott neki az éjjeliszekrényen egy pohár narancslevet és két szem Advilt. Jobb, ha meggyőződsz róla, hogy az tényleg Advil, mert ez a pasi rohadt fura.

                                                                                        Kép: Az emberi százlábú                                        
                                                     Nem azt mondom, hogy ez fog történni. Csak azt mondom, hogy megtörténhet

Ana megissza a narancslevet:

A narancslé isteni. Oltja a szomjamat, és felfrissít.

A reklámot a Kaliforniai Narancstenyésztők Egyesülete támogatta.

Kopogtatnak. A szívem a torkomba ugrik, és nem találom a hangomat. Kinyitja az ajtót, és bevonul.

Mivel általában a karaktereket első megjelenésükkor név szerint szokták említeni és E.L. James úgy döntött, hogy nem így tesz, azt kell feltételeznem, hogy nem Christian Grey lépett be, hanem maga az Atyaúristen. **

Christian elmagyarázza („flegmán” ami vagy azt jelenti, hogy szó szerint flegmája van vagy, hogy közönyös, de maradok az elsőnél)***, hogy mivel nem akarta, hogy széthányja a kocsiját, ezért inkább a hotelbe hozta és nem hazavitte. Ana megkérdezi, hogy ő vetkőztette-e le, ami a szokásos pironkodáshoz vezet és ahhoz a kérdéshez, hogy lefeküdtek-e vagy sem.

- Anastasia, kómában voltál. Nem vagyok nekrofil. Jobb szeretem, ha a nők éreznek és reagálnak - mondja szárazon.

„Úgy szeretem a nőim, ahogy a kávémat… kábelekkel összekötözve és a csomagtartómban sikítozva.” Szóval Christian normálisan viselkedett (miután nem egészen normális módon lenyomozta a mobilját és érte ment, pedig Ana nem akarta), de abban a pillanatban, hogy enyhén ugratja Anát a történtekről, az belül dühöng, hogy azt érezteti vele Grey, mintha egy „gonosz kópé” volna. Mikor a férfi védekezik, Ana is elkezdi ugratni, amire persze Grey megenyhül. Mert ha van egy szabály, ami nem vonatkozik Anára az a „bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak” elv. Ana ugrathatja őt, de fordítva már nem.

Nagyon tetszik, mikor Ana azt mondja, hogy Christian úgy beszél, mint egy „udvari lovag”. Grey erre azt válaszolja, hogy „Talán inkább sötét lovag.” Vicces, hogy a „Sötét lovag”-nak hívja magát, de azért lenyomozta Ana mobilját. Emlékeztek, mikor Batman csinálta ezt? Morgan Freeman dühös volt.

Christian és Ana elvitatkozgatnak azon, Ana evett-e vagy sem, mire Ana megvádolja, hogy most Grey leszidta és ez történik:

- Hát, ha az enyém lennél, egy hétig nem tudnál leülni a fenekedre egy ilyen húzás után, mint a tegnapi. Nem ettél, berúgtál, veszélynek tetted ki magad. - Lehunyja a szemét egy pillanatra rettegés süt az arcáról, és megborzong. Amikor kinyitja a szemét, haragosan néz rám. - Nem is szívesen gondolok bele, mi történhetett volna veled.
Én is mérgesen nézek vissza rá. Ennek meg mi baja? Mi ütött belé? Ha az övé lennék... Hát nem vagyok. Bár egy részem szeretné, ha az lennék. A gondolat áthatol a bosszúságon, amit a lekezelő szavak miatt érzek. Elpirulok a tudatalattim kéretlen műsora miatt, ami pedig élénkvörös diadaltáncot jár a gondolatra, hogy Greyé vagyok.

Vagyis, más szavakkal, történetünk hőse azt mondja, hogy megverné hősnőt, ha a diploma megszerzésének alkalmából annak lenne bátorsága bulizni a barátaival. Grey finoman érezteti, hogy Ana tehet róla, hogy majdnem megerőszakolták. Hadd ismételjem el, kedves olvasók, ez az a férfi, akibe a nők szerelembe esnek. Volt egy cikk a Huffington Postban, amiben egy nő azon lamentált, miért nem hasonlít jobban a férje Christian Grey-hez. Nem, nem szivárog a gáz, ez most tényleg megtörténik. Nők, szerte az országban, átverve érzik magukat, mert a férjük nem veri őket, ha bulizni szeretnének menni a barátaikkal. Mert a férjük nem hibáztatja őket, ha majdnem erőszak áldozatai lesznek. Most komolyan, ha bárkit meglátok, hogy ezen siránkozik, megfojtom, a női nem érdekében. Erre megesküszöm.

Christian elmegy lezuhanyozni, amitől persze Ana pocsolyává válik az ágyon, mert ugye annyira szexi. A hibáztatástól tiszta nedves lett, el sem hinnétek.

Az egyik pillanatban visszautasít, a másikban tizennégyezer dolláros könyvet küld, majd lenyomoz akár egy zaklató. Másfelől a hotel lakosztályában töltöttem az éjszakát, és biztonságban érzem magam. Nem érhet baj. Törődik velem annyira, hogy értem jöjjön, és megmentsen valami tévesen értelmezett veszélytől. Egyáltalán nem sötét lovag, hanem fehér lovag fényes, csillogó páncélban -klasszikus, romantikus hős -, Sir Gawain vagy Sir Lancelot.

Ki kéne ezt a részt nyomtatni, és a nőgyógyászatok vécéiben elrejtett női kríziscentrumokhoz el kéne juttatni. „Ön is ezeket az érzéseket táplálja partnere irányába? Azonnal hívja segélykérő vonalunkat.” Nincs semmi romantikus vagy nemes abban, hogy „megment” egy nőt a barátaitól. Igen, oké, éppen letámadták, mikor felbukkant, de (és ez egy fontos de) akkor nem támadták le, mikor felhívta. Semmi oka sem volt azt hinni, Ana valamilyen veszélyben van és minden oka, hogy elhiggye, hogy csak bulizik és jól érzi magát. Ez nem románc. Ez egy kiépülő erőszakos kapcsolat.

Christian egy szál törülközőben jön ki a fürdőből, Ana pedig egy szál pólóban ül az ágyon, szóval a szexuális feszültség szinte tapintható:
- Ha a farmerodat keresed, leküldtem a mosodába. - Sötét a pillantása. - Ráfröccsent a hányadék.

Elalélok. Ezután Ana elvörösödik. Kíváncsi lennék mégis mit gondol, milyen más színt vehetne fel az arca? Még sohasem láttam senkit elazúrolódni. A jó hír az, hogy Christian testőre hozott új nacit. Ana elmegy zuhanyozni, és zuhanyzás közben rájön, hogy először életében most vonzódik valakihez szexuálisan. De Grey nem mozdult rá, nem úgy, mint Paul vagy José. Szeretem, hogy ez a könyv nemhogy Grey erőszakos megmozdulásait szeretné romantikusnak beállítani, hanem ráadásul még óva int a normális emberi kapcsolattartástól, mint valami jövőbeli figyelmeztetés. José elhívta randizni, ahogy általában szokás, de megcsókolja az engedélye nélkül. Paul is randizni hívta, de balfasz lesz, mert Ana elutasítja. Látják, hölgyek? Nem akarhatják, hogy a pasik csak úgy randizni hívják önöket. Zaklatnia és fura dolgokat kell vennie a munkahelyükön.

 A zuhanyzóban Ana teljesen beindul Christian tusfürdőjének illatától. Eléggé bele van mélyülve egy petting magánakcióba, mikor a férfi bekopog, és közli, hogy megérkezett a reggeli. Ana kikászálódik a zuhany alól és a cuccok között észreveszi, hogy a testőr nem csak új farmert és cipőket vett neki, hanem kék, csipkés melltartót és bugyit is. Ana persze elvörösödik arra a gondolatra, hogy a testőr vette ezeket neki, de szeretném úgy gondolni, hogy a testőr a női fehérnemű vásárlást munkája előnyének tekinti és talán még magának is vett valami kis fodrosat. Minden tökéletesen illik rá, mert ez egy fantázia és mindenki tudja, hogy a nők egyik legnagyobb álma, hogy minden tökéletesen passzoljon. Szóval E. L. James, jár neked egy pluszpont. Ana szenved egy sort megint a borzalmas hajával, de hál’ istennek nem olyan hosszan, mint az első fejezetben. Vesz egy mély lélegzetet és kimegy a hálószobába, de Christian nincs ott, szóval vesz még egy mély lélegzetet. Visszaemlékszik arra az időre, mikor az űrállomáson volt és attól félt, hogy mi van, ha a következő szobában elromlott a légzár és nincs több oxigén.

Újabb mély lélegzet, és belépek a nappaliba. Hatalmas. Van egy fényűző, plüss ülőrész túltömött heverőkkel és puha párnákkal meg egy díszes dohányzóasztallal, amelyen egy halom nagy, fényes könyv hever. Van egy dolgozórész - a legújabb generációs iMackel -, és a falon egy jókora plazmatévé. Christian az étkezőasztalnál ül a másik oldalon, és újságot olvas. ****Akkora, mint egy teniszpálya, nem mintha valaha is teniszeztem volna, de már láttam Kate-et néhányszor.


Jó nagy az az újság. Kate kiváltságos életére gondolva eszébe jut, hogy Kate létezik. A franc! Christian elmondja, hogy Kate tud a hollétéről, mert küldött sms-t a testvérének.

Na ne! Emlékszem, hogyan táncolt az előző este. Azok a jellegzetes mozdulatok, amelyek tökéletes hatékonysággal csábították el Christian bátyját. Pont őt. Mit gondolhat rólam, hogy most itt vagyok? Még soha nem maradtam ki hazulról, Kate Elliottal van. Csak kétszer művelt ilyet, és mindkét alkalommal az eset után egy hétig el kellett viselnem a borzasztó rózsaszín pizsi látványát. Most biztos azt hiszi, hogy nekem is egyéjszakás kalandom volt.

Azóta gondban vagyok ezzel a jellegzetes, de csábító táncmozdulattal, mióta az előző fejezetben meg lett említve. A leírásból azt hihetnék, hogy gyors, izzasztó mozdulatok, de valahogy mégis csábító. Kate talán kabaré hastáncos? Tetszik, hogy Ana rögtön feltételezi, hogy Elliot csak kihasználta Kate-t (ahogy Ana kihasználja az alacsony lakbért) és hogy nem barátnője hogylétéért aggódik, hanem lehet hogy neki majd megint egy hétig azt a nyomorult pizsamát el kell viselnie. Én is utálom, mikor a gazdag barátaim, akiknél gyakorlatilag ingyen élek, azzal bosszantanak, hogy olyan pizsamát vesznek fel, ami nekem nem tetszik. Ana legnagyobb aggodalma ezután persze szintén önző. Kate azt fogja gondolni, hogy egyéjszakás kalandja volt Grey-jel, és mint minden felnőtt nő tudja, a legrosszabb dolog, amit csak tehetsz, ha lefekszel egy férfival.

Christian nem tudja Ana mit szeret, ezért mindenből rendelt egy kicsit. Ez egy olyan jelenet, amit inkább a Micsoda Nő!-ből lopott, nem az Alkonyatból, szóval végre egy kis változatosság. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen durva, elájulós éjszaka után vágyna egy kis tojásra és palacsintára, de ahogy eddig megtanultuk, Ana borzalmas és abszolút semmit sem szeret az életben.

- Nem tudtam, mit ennél, ezért mindent rendeltem a reggeli étlapról. - Sunyin, bocsánatkérőn
mosolyog rám.
- Micsoda pazarlás - motyogom. Éhes vagyok, de megzavar a választék.

Pazarlás? Én inkább az „előzékeny” szót használtam volna, de ahogy tetszik, kritizáld csak a pasit, aki kedveskedni akart a reggelivel. De azért légy tudatában a következményeivel, ha megeszed. Lehet, hogy drog van benne.

                                                                    Habár lehet, hogy az drasztikusan jobbá tenné a könyvet

Christian emlékszik Ana hogyan szereti a teát („nahát”) és „megrója”, mert Ana haja még vizes. Zuhanyzás után. Mit csinál ez a pasi, talán csúnyán ránéz és faragatlan a hajához, míg meg nem szárad, csak pillanatokkal a zuhanyzás után? Ana megköszöni a ruhákat és felajánlja, hogy visszafizeti, és Grey ezen megsértődik, mivel azért vette a ruhákat és a könyveket, mert „megengedheti magának”, ami tulajdonképpen egy nyílt megfélemlítés.***** Gazdag, szóval bármit megtehet. És amit most tesz, az az, hogy Edward Cullenként viselkedik:


- Hát, amikor majdnem elütött téged a biciklista, én meg elkaptalak, és rám néztél, azzal a „csókolj meg Christian” nézéssel... - elhallgat, vállat von. - úgy éreztem bocsánatkéréssel tartozom, és figyelmeztetnem kell téged. - A hajába túr. -Anastasia, én nem az a virágcsokros, romantikázó férfi vagyok. Nem érdekel a romantika. Az én ízlésem eléggé egyedi. Jobban teszed, ha távol tartod magad tőlem. - Legyőzötten hunyja le a szemét. - Mégis, van benned valami, ami miatt nem vagyok képes távol tartani magam tőled. De azt hiszem, erre már magad is rájöttél.

Christian, kérlek kifejtenéd, hogy pontosan mit is értesz „valami” alatt, ami Anában vonz? Ahogy gyűlöli a barátait és magában leócsárolja őket, amikor csak lehet? Vagy talán ahogy a járás finom mesterségét elsajátította? Ahogy eddig láttuk, a közöttük lezajlott párbeszédek felében Ana sértegette, másik felében meg motyogott valamit. Hol van a kapcsolat? Semmi értelme annak, miért akarná egy gazdag, befolyásos férfi eltűrni Ana tinédzseres szorongó baromságait. De mivel ez a fanfic elsüllyedne, ha Edward és Bella nem jönne össze, nekem, mint olvasónak, meg kell ezelőtt hajolnom és elfogadnom, hogy van közöttük romantikus kapcsolat. Hozom a síkosítót.

Annabella azt javasolja Chedwardnak, hogy ha nem képes távol tartani magát tőle, akkor talán nem is kellene. Ez után megkérdezi a férfitól, hogy akkor ő cölibátusban él-e. Nem él cölibátusban és tudni szeretné, mit csinál a következő pár napban. Chedward elég egyenes. Ana dolgozik és pakolnia is kell, hiszen a következő héten Seattle-be költöznek. Grey feltesz ezzel kapcsolatban néhány kérdést és ugye tudjuk Ana mennyire szereti az őszinte érdeklődésből születő kérdéseket.

A Christian Grey inkvizíció majdnem olyan bosszantó, mint a Katherine Kavanagh inkvizíció.

Itt van néhány jó tanács, hogyan is legyünk barátok Anastasia Rose Steele-el:


  • Ne csúfolódjunk a nevén
  • Adjunk neki olyan holmikat, amiknek anyagi értékük van. Farmer, Converse cipők, vagy olyan kézzel nem fogható dolgot, mint például az alacsony lakbér
  • Ne kérdezz tőle
  • Ne hordj olyan pizsamát, ami neki nem tetszik
  • Tedd az univerzum középpontjává, mikor ő akarja, és egyébként pedig húzd meg magad a háttérben


Nem nyersz ezzel a tervvel valami sokat, mert Ana borzalmas, de megéri, hiszen ő a regény hősnője és ezért örülnöd kéne, hogy ismerheted. Christian újfent felajánl neki egy állást, amit Ana nem akar elfogadni, hiszen friss diplomás máris fizető állással az annyira 1996.

- Szeretnék az ajkadba harapni - súgja sötéten.
Elakad a lélegzetem, nem is vagyok tudatában, hogy az alsó ajkamat harapdálom, és a szám tátva marad. Soha senki nem mondott még nekem ilyen szexi dolgot.

Az elakadt lélegzet és tátott száj kombójának hangja lehet a legszexisebb hang, amit ember valaha kiadott. Ahelyett, hogy odaugrana hozzá, és a Heimlich manővert alkalmazná, Christian elmagyarázza, hogy írásos hozzájárulás nélkül nem fog hozzáérni. És, gondolom, valami jó kis biztosítás nélkül. Egy vacsora mellett akar Anának mindent elmagyarázni Seattle-ben és biztos benne, hogy miután elmagyarázza neki, utána látni sem akarja többé.

Mit jelentsen ez? Kisgyerekeket dolgoztat rabszolgasorban a bolygó valami istentől elrugaszkodott helyén? Alvilági bűnszövetkezet tagja? Ez megmagyarázná, mitől ilyen gazdag. Mélyen vallásos? Impotens? Nyilván nem - ezt itt és most bebizonyíthatná. Vérvörös leszek a gondolatra is.

Szóval azt gondolja, hogy a pasi előkaphatná a farkát itt, a reggeliző asztalnál és elkezdhetne masztizni, hogy megmutassa, mennyire nem impotens? Oké, maradok ennél. Christian megszervez egy helikopter utat Portlandből Seattle-be, miután Ana végez a műszakjával. Nem értem, hogy Ana miért nem mondja le a melót? Úgysem fog már ott dolgozni, ha elköltöznek, nem? És vannak neki azok a drága könyvei, amikből meg is élhet egy ideig. Christian utasítja, szó szerint, hogy egyen, mert nem tudja elviselni, ha megmarad az étel. Azt akarja, hogy mindent megegyen a tányérjáról és tényleg elvárja, hogy hallgasson is rá. Mikor megteszi, egy „jó kislány”-nyal jutalmazza és elküldi hajat szárítani, mert nem szeretné, ha megfázna. Nincs szexisebb annál, ha egy pasi ugyanazt a tanácsot adja, mint a nagymamám, azt meg kell hagyni. Christian elárulja, hogy sohasem volt olyan, hogy aludt volna valakivel, de nem feküdt volna le vele, szóval vagy sohasem volt cserkésztáborban vagy nagyon rossz emlékei vannak róla.

Hát ez meg mit jelentsen? Még soha nem aludt senkivel? Szűz volna? Valamiért kételkedek ebben. Hitetlenkedve bámulok rá. Soha életemben nem láttam még ilyen rejtélyes alakot. Aztán felfogom, hogy Christian Greyjel aludtam, és a legszívesebben fenékbe rúgnám magam. Mit nem adtam volna azért, hogy ébren vagyok, és látom álmában. Látnám sebezhetőnek.

Oké, 1.) az előbb mondta, hogy nem él cölibátusban. A szavaknak van jelentése. Nem most diplomáztál irodalomból? 2.) Ez hátborzongató és még rosszul is csinálod. Bella alszik és Edward nézi őt. Szedjétek már össze magatokat.

Ana visszamegy a fürdőbe, hogy megszárítsa a haját, és míg ott van, szemben találja magát minden idők talán legerotikusabb, legizgatóbb, pozitívan kínzó kísértésével:

Fogat akarok mosni. Megnézem Christian fogkeféjét. Mintha ő lenne a számban.

[Megjegyzés: a következő bekezdést képzeljétek el Morgan Freeman hangján, A remény rabjaiból]
Mondhatnám, hogy Ana nem használta Chedward fogkeféjét. Bárcsak azt mondhatnám, hogy tisztelte annyira a személyes határokat, hogy sohasem tenne olyan taszító dolgot, hogy betenné más fogkeféjét a szájába.

Hmm... bűntudatosan pillantok az ajtó felé, nem is érzem a sörtéket. A fogkefe nyirkos. Nyilván nemrég használta. Felkapom, fogkrémet nyomok rá, és villámgyorsan fogat mosok. Olyan rossznak érzem magam, hogy az izgalmas.

                                                                  "Vajon miért gyilkol téged a fogkeféd...lassan"
                                                                      Tényleg van ilyen könyv, csak mondom

Kint a nappaliban, Christian telefonál. Érezzük, hogy tuti valami nagyon fontos üzleti dologról van szó, hiszen úgy ejti el a földrajzi neveket, mintha be akarná bizonyítani, hogy a Föld a legjobb barátja és már a jachtján is volt. Szuez, Ben Sudan, Darfur, fontos ember, aki a Föld napját egy VIP teremben tölti egy tortával és egy üveg Grey Goose vodkával. Mikor elhagyják a hotelszobát, Ana elgondolkozik, hogy milyen furcsa, hogy még akkor is itt maradt vele, mikor előző este teljesen ki volt ütve. Hát, végülis, ez Grey szobája. Beszállnak a liftbe, ami szemmel láthatólag kanos sugarakat lő ki magából, mert abban a pillanatban, hogy az ajtó becsukódik, Christian Anának esik.

- Ó, le van szarva a papírmunka - mordul fel, rám veti magát, és a lift falához szorít. Mire észbe kapok, mindkét kezemet satuként szorítja a fejem fölé, és a csípőjével a falhoz nyom. Szent szar. A másik keze a hajamnál fogva hátrarántja a fejemet, felfelé fordítja az arcomat, és az ajka máris az ajkamon. Épphogy nem fájdalmas. A szájába nyögök, és kitárom magam a nyelve előtt. Kihasználja a helyzetet, a nyelve gyakorlottan deríti föl a számat. Soha még nem csókoltak így.

Feltételezem, hogy Ana sohasem csókolózott ezelőtt, hiszen még kezét se fogta senkinek a kávézásuk előtt. Egy bekezdés alatt eljutunk a csóktól addig, hogy a nyilvános szexet sem bánná. És ezután először találkozhatunk Ana „belső istennőjé”-vel. Christian észreveszi, hogy fogat mosott (vagyis… azt hitte előtte, hogy a reggelis-előző éjjeli hányásos száját fogja megcsókolni? Szexi), és Ana bevallja, hogy használta a férfi fogkeféjét. Ahelyett, hogy ledöbbenne ezen és megkérdezné, hogy mégis mi a faszt képzelt, jót derül rajta és együtt elhagyják a hotelt.



Megjegyzések:

* Az eredeti angolban „holy crap” és „holy shit” van, a magyarban meg mindkettőre a „szent szar”-t használta, ezért most átírtam az egyiket „ a franc”-ra, amit egyébként használ is

** a magyar kiadásban ez újfent ki lett javítva, szóval kitöröltem Grey nevét, hogy lehessen érteni, a megjegyzés mire vonatkozik (eredetiben csak „he” szerepel)

*** angolban „phlegmatically” van, jelentése nyilván „flegmatikus”, ezt a magyarban „szárazon”-nak van fordítva, csak így nem lehetne érteni az egész zárójeles részt

**** megint ki lett javítva a magyar kiadásban: magyarul oda van írva, hogy „az asztal akkora, mint”

***** angolban ez a „megengedheti magának” eredetileg „because I can”-ként szerepel, ami inkább „azért, mert megtehetem”-ként lenne pontosabb fordítás

7 megjegyzés:

  1. Most néztem mellette az angol szöveget is néha, és a hivatalos idézetek tényleg rövidebbek mint az angolban. O.o De most látom mennyire nehéz dolgod lehet a fordítással, úgyhogy sok sikert hozzá. xD Legalább a magyarban volt annyi eszük hogy kijavítsanak pár dolgot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az nem tetszik, hogy például körülírásokat ennyire egyszerűsít, hogy leírja angolul, sötét obszidián stb., és ebből a sötét marad meg. Hát, köszi :D

      Törlés
  2. ekkora egy undorító szar könyvet jézusom... még nekem ég a pofám. btw jó lett a fordítás :P

    VálaszTörlés
  3. ötödik fejezet.

    Grey a heti négy testedzés egyikéről jön, hát igen amit ő művel ahhoz aztán kell az erőnlét, mindent bele nagyfiú!
    és Grey bejelenti: jobb szeretem ha a nők éreznek!
    Huhú! De mennyire szereted ha éreznek! EZ aztán az irónia és szarkazmus! De pszt! Ana még nem tudja, a kis titkodat...
    Grey közli: nem akarta hogy Jose örömére tegyen a lány - na persze ezért a hotelszobájába cipelte, hogy majd később az ő örömére tegyen, nem is akárhogy! Ez az Grey elő az ostort! Mutasd meg, hogy ki az alfahím!
    jujuj Grey szívem! Nagyon keményen elárulod magad Ana előtt. És nem is tudom. Ana a pasi közli veled, ha az övé lennél, már úgy kiporolta volna a fenekedet, hogy azt se tudnád hol vagy. Mindegy. Grey nyílt lapjai itt vannak. És ez nem üres fenyegetés. Grey ért a fenyítéshez és idomításhoz. Miért nem tartassz kutyát Grey édes? Vagy igavonó állatokat? Vajon a sok sport közé nem vette fel a lovaglást? Ahhoz is jól mennek az ő játékszerei.

    Persze Ana nem lát a szavak mögé. Így nem is tudja, hogy mennyire igaz és mennyire igenis hogy szó szerint kell érteni Greyt. Majd rájön. Később. Van még rá pár fejezete. De nem több.

    Ó Grey! Ana megállapítja hogy nagy fegyelmező. Mh elevenére tapintottál kiscicám! Grey is tudja ezt, és egy pillanatra láthatjuk az ördögi mosolyt az arcán, ez a szende szüzike nem is sejti még, hogy mennyire nagy fegyelmező! Hát igen Grey! Te aztán tudod a dörgést!;)
    Jaj már megint ez a légzés! Most komolyan, mi olyan nehéz abban? Egy újszülött is képes rá! Anát meg mindig figyelmeztetnie kell Greynek. Vajon miért? Lilul a feje? Mindegy...nem érdekel.
    Nem tudom honnan jöttek rá Ana méreteire melltartóügyileg, mert még egy bugyit na jó. De persze lehet Ana melle olyan elhanyagolható, hogy bármibe belefér. mindegy a férfiak rájöttek a méreteire,
    Ana meglepődik, hogy Grey emlékszik a kedvenc teájára. Ana ez a pasi mindenre emlékszik. nála jobb megfigyelőt keresve sem találhatsz, hidd el nem véletlenül lett elnökvezérigazgató.
    és ez az csodás Grey ismét vallomást tesz már másodjára: értsd már meg Ana Grey nem egy romantikázós pasi és khm...az ízlése egyedi:)))
    Jaj nekem! Ezen most így a teljes könyvet ismerve tényleg szinte kacagnom kell. Hát ez aztán a burkolt és finom megfogalmazás, Grey te kis hamis! Még hogy egyedi! az nem kifejezés!
    Ha tudod, hogy jobb lenne Anának tőled távol, akkor miért nem hagyod már békén! Mit kell állandóan vele foglalkozni?
    Nos Grey most már ezerrel rákattant a témára. Jöhet a szájharapdálás témája és az írásbeli papírmunkák!
    Grey abban a hiszemben vagy, hogy Anát megrémíted azzal, amit látni fog a kis szerződésedben? Hát...tévedsz, ez a lány beléd esett mint légy a levesbe...ez a lány attól sem rémülne meg, ha bejelentenéd, hogy nő vagy, akkor is szerelmes lenne beléd...ne kérdezd miért én sem tudom!
    Az ételtuszkolása is idegesítő, mindegy még ez a legenyhébb Greytől, már aki ismeri a valódi "egyedi ízlését" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ana feltevésein halálra lehet borzadni. Ana!! Ébredj már fel!SZerinted ez a pasi szűz??? most komolyan? 27 éves, vezérigazgató, azt vehet meg amit akar, na majd pont neked fogja tartogatni magát mi? Amúgy ha ő a leghelyesebb, legvonzóbb pasi egész Amerikában, szerinted nem falták már fel a nők úgy egészében? Nem akaszkodtak rá és nem akarták mindenáron felcsináltatni magukat?

      Egyszerűen hogy nem veszi már észre ez a csaj, hogy Grey már minden létező módon kifejezte magát csak kicsit használnod kellene az agyadat Ana! csak úgy összeadva: egyedi ízlés+elfenekelés+ irányítás+érző nők+semmi romantika...

      Persze erre Ana azt mondaná: ó biztos nem szereti az édességet. De igen az orrod előtt falt fel egy áfonyás muffint! Komolyan nem esik le, hogy egy ágyban aludtatok a pasi mégis csak írásbeli engedéllyel akar hozzád érni? és ez neked nem gyanús??!!! Mihez kell engedély szerinted? Hogy lehúzza a bugyid? Vagy elvegye a szüzességed? Persze ha tudná, hogy annyi tapasztalatod sincs mint egy döglött menyétnek, hát lehet hogy már most itt a reggelinél hazaküldene Taylorral aztán minek fáradjon tovább?

      Ana legizgalmasabb tette, hogy Grey fogkeféjével mos fogat. Ha már máshogy nem tud vele nyálat cserélni legalább így próbálkozik, hátha maradt egy kis fogpiszok a sörték között. Semmi vírus, ezt mi már tudjuk igaz Grey? EÜ előírások nálad az elsők;)
      Ana élvezettel nyomja a szájába Grey fogkeféjét, csoda hogy ettől el nem megy a mosdóba kapaszkodva. Ez az erotika? Hát nem érzem.

      Tudom mindenki más nyálasnak és elcsépeltnek és jaj de gáznak tartja, de én egyszerűen elolvadok ettől a jelenettől nem tudom miért talán azért mert Grey végre feléled, végre van vmi érzelemnyilvánítása, valami rezdülés, valami megmozdult benne, még ha csak a nadrágjában is tök mindegy, de nem az a márványszobor. Szóval Grey kifakad: ó, le van szarva a papírmunka! - Ez a kedvenc mondatom Greytől. :) Nem tudnám megmondani miért is pontosan, de valahogy nekem ez Grey. Végre kimutat valamit. Végre végre, és váratlanul, és hevesen és indulatosan és Greyesen.
      A liftes csók a legjobb jelenet az egész kötetben szerintem.

      Megfigyeltem. Grey szinte mindig így fogja csókolni Anát. Hátrarántva a haját a lány ajkaira csap. Ebből egy dolog biztosan következik, amit valamiért az írónő elfelejtett megemlíteni:
      1. vagy Grey magas, ugyanis csak akkor tudja ezt így megcsinálni, hogy a lány fejét hajánál fogva hántrarántja és tulajdonképpen lehajol hozzá
      2. vagy Ana jó alacsony, hogy ezt Grey meg tudja vele tenni.
      Nem derül ki sosem egyik állítás sem. Pedig a jelenetből egyértelmű, hogy van magasságkülönbség közöttük, nem is kicsi.

      Imádom ezt a pasit egyszerűen kész. Szinte látom magam előtt, ahogy a lifttársaság előtt hangtalanul lassan, hosszan kiereszti a felajzottságtól visszatartott levegőt. Csak ez a mozzanat jelzi, oké azért jó volt ez a letámadás a liftben. Ana száján érzi a fogkrém ízét, s a kis pajkos Ana bevallja, hogy az ő fogkeféjével mosott fogat.
      Ez az egyik legjobb rész, de tényleg, aranyos a jelenet, jók a megjegyzések, végre úgy éreztem, na jó, ezért az egy jelenetért talán érdemes volt már végre elolvasnom eddig a könyvet.

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondolom ezt a regényre írtad (legalábbis remélem)

      Törlés