2012. július 18., szerda

off topic

Most olvastam ezt a cikket:

"Erotikus töltetet kap többek között a Jane Eyre és a Büszkeség és balítélet egy angol kiadónak köszönhetően. A Clandestine Classics ('Titkos klasszikusok') címen futó sorozatban olvasható lesz például A klastrom titka, a Nemo kapitány és néhány Sherlock Holmes-történet átirata is. Az ötlet pedig mégis honnan máshonnan jönne, ha nem E. L. James mamipornója, az Ötven árnyalat-trilógia hatalmas sikeréből, amiből eddig több mint húszmillió példányt adtak el az Egyesült Államokban és hárommilliót Nagy-Britanniában. Akinek eddig hiányzott, az most olvashatja Jane Eyre és Mr. Rochester heves szexjelenetét, és amit korábban esetleg csak sejteni vélt Holmes és Watson között, arról is részletesen tájékoztatva lesz."


Szerintem oltári nagy baromság, főleg a Sherlock Holmes átírás, ami végképp nem nevezhető a romantikus irodalom egyik alappillérének. Szerintetek?


cikk további része

8 megjegyzés:

  1. MIVAN. Oké, emberi nyelvre lefordítva további fanfictiont akarnak kiadni, vagy hogy? MIÉRT? XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert úgy látszik az emberek rájöttek egy remekmű, A szürke ötven árnyalata olvasása közben, hogy jé, szex is van a világon

      Törlés
  2. '...csak sejteni vélt Holmes és Watson között...' mit véltünk sejteni, de komolyan?

    VálaszTörlés
  3. Ezeknek az embereknek ajánlom a Fanfiction.net M-rated szekcióját. (majdnem szexcióját gépeltem)

    VálaszTörlés
  4. JAJ. Nagy jaj. I don't want to live on this planet anymore.
    Ha valami kapcsolatot vélek sejtetni Holmes és Watson között, akkor arról én nem akarok könyvet... azt csak továbbra is sejtetni akarom. Főleg, ahogy írtad, nem éppen romantikus kategória.

    Remélem valaki leállítja őket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyetértek. Kapcsolatuk maradjon csak a fanfiction-ök világában :D

      Törlés